Stockholm

Urbancorner x Inokim

Mån: STÄNGT
Tis: 11-18
Ons: 11-18
Tors: 11-18
Fre: STÄNGT
Lör: STÄNGT
Sön: STÄNGT

Butik och verkstad

Vårt team av experter i Stockholm!

Välkommen till vår nya butik i hjärtat av Stockholm, specialiserad på försäljning och reparation av elfordon! Vi är glada att erbjuda stockholmarna en mängd olika elfordon, inklusive elcyklar, elskotrar och eldrivna mopeder, för att passa alla dina transportbehov.

Stockholm är en stad som är känd för att vara ledande inom hållbarhet och miljövänliga transportalternativ, och vi är stolta över att kunna bidra till denna trend genom att erbjuda elfordon som är både praktiska och miljövänliga.

Vårt team av experter är här för att hjälpa dig att välja det perfekta elfordonet för dina behov och budget, och vi är alltid glada att svara på alla frågor du måtte ha om våra produkter och tjänster.

Men vi är inte bara en butik som säljer elfordon - vi är också stolta över att kunna erbjuda reparationstjänster för alla typer av elfordon. Våra välutbildade tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att reparera och underhålla ditt elfordon så att det alltid är i toppskick.

Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med vår butik och våra tjänster, och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt nya försäljnings- och reparationscenter för elfordon i Stockholm. Besök oss idag för att lära dig mer om våra produkter och tjänster, eller kontakta oss för mer information.

Birger Jarlsgatan 108, 114 20 Stockholm

Maila oss vid frågor: hello@urbancorner.se

Fri frakt

Vi bjuder på frakten vid köp över 500kr