urbancorner x inokim

Laga Elsparkcykel i Stockholm

Mån: STÄNGT
Tisdag - torsdag: 10-18
Fredag: STÄNGT
Lördag: 12:00 - 15:00
Söndag/ Röda dagar: STÄNGT

Butik och verkstad

Början på något stort!

Välkommen till vår nya butik i hjärtat av Stockholm, specialiserad på reparation av elfordon! Vi är glada att erbjuda stockholmarna en mängd olika elfordon, inklusive elcyklar, elskotrar och eldrivna mopeder, för att passa alla dina transportbehov.

Bra saker tar tid att bygga upp. Butiken har därför begränsade öppettider kommande månader då vi successivt håller på att öppna upp 250kvm verkstad.

Birger Jarlsgatan 108, 114 20 Stockholm

Maila oss vid frågor: hello@urbancorner.se

B2B

Företagsservice av elfordon

Vi erbjuder också företagsservice av elfordon. Om du äger ett företag och behöver hjälp med reparation eller service av dina elfordon kan vi komma till er och lösa problemet.

Kontakta oss via Verkstaden@itlum.se för mer information.

Att laga elsparkcykel i Stockholm har aldrig varit enklare.

Nu kan du besöka Urbancorner x Inokim på Birger Jarlsgatan 108 och få din elsparkcykel reparerad eller servad av experter.

Boka tid i verkstaden

Urbancorner x Inokim erbjuder högkvalitativ service till våra kunder. Vårt team av experter har gedigen erfarenhet inom branschen och är utrustade med de senaste verktygen för att säkerställa att din elsparkcykel är i bästa skick.

Så om du behöver laga din elsparkcykel i Stockholm, byta däck på elscooter eller utföra service på elsparkcykeln, tveka inte att besöka oss på Birger Jarlsgatan 108, 114 20 Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Fri frakt

Vi bjuder på frakten vid köp över 500kr