butik och verkstad i Göteborg

Öppettider

Mån: 10-18
Tis: 10-18
Ons: 10-18
Tors: 10-18
Fre: 10-18
Lör: STÄNGT
Sön: STÄNGT

Besök oss gärna på Sockerbruket 7, 414 51 Göteborg.

300 kvm butik och verkstad vid Röda Sten

Köp din elsparkcykel i Göteborg!

Urbancorner erbjuder 300 kvm stor butik och verkstad vid Röda Sten. 1 mars slog vi upp dörrarna för vårt elsparkcykelcenter med de mest eftertraktade varumärkena i Norden och Europa. Med ett bredare sortiment av premium modeller av högsta klass och en härlig butiksmiljö kan du jämföra och provköra favoriter och bästsäljare. 

Sockerbruket 7, 414 51 Göteborg

Maila oss vid frågor: hello@urbancorner.se

Verkstad

Reparation och service av elsparkcyklar i Göteborg

Våra erfarna tekniker underhåller och reparerar mängder av typer av elscootrar och elsparkcyklar, och vi är glada att kunna hjälpa till med allt från regelbunden service till akuta reparationer.

Behöver du fixa en punktering,  laga bromsen eller önskar underhåll för att hålla din enhet i toppskick - är Urbancorner en pålitlig servicepartner. 

Vi erbjuder också företagsservice av elfordon. Om du äger ett företag och behöver hjälp med reparation eller service av dina elfordon kan vi komma till er och lösa problemet.

Butiken

Elsparkcyklar i Göteborg

Vår butik är perfekt för alla som letar efter en pålitlig och effektiv elsparkcykel eller annat elfordin. Vi har ett stort urval av modeller, från smidiga och kompakta modeller som är perfekta för stadstrafik, till kraftfulla och robusta enheter som är idealiska för längre turer på landsbygden.

Hos oss hittar du ett brett utbud av elscootrar och elsparkcyklar från några av de mest välrenommerade tillverkarna på marknaden, inklusive Xiaomi, Apollo, Inokim och många fler.  är av hög kvalitet och tillverkade för att hålla i många år framöver.

Maila oss vid frågor: hello@urbancorner.se

Fri frakt

Vi bjuder på frakten vid köp över 500kr