Urbancorner x Cake

Urbancorner x Cake

Läsning Urbancorner x Cake 2 minuter Nästa Not all heroes wear a cape

Cake

Det är svårt att ha missat Cakes framgång de senaste åren. Cake har lanserat banbrytande modeller som Kalk, Ösa och nu senast Makka. 

Cake har elektrifierat mindre transportfordon och har gjort det på ett unikt, roligt och riktigt inspirerande tillvägagångssätt. 

Vi är stolta att meddela att Urbancorner från och med i år är en auktoriserad återförsäljare och servicepartner åt Cake. 

 

”Vi är väldigt noggranna med vilka varumärken vi säljer och förknippas med. Innan vi utökar vårt sortiment så börjar vi alltid med service och reperation av produkterna som vi sedan ska sälja. På så sätt kan vi göra en kvalitetskontroll av produkterna, förstå varumärket och dess vision. Sedan är det också ett väldigt bra sätt att inleda samarbetet med företaget. Se hur de arbetar och vilka rutiner vi behöver förhålla oss till. 

Cake har verkligen levererat på så många plan och där vi äntligen får en partner som testar våra gränser och gör oss bättre. Vi har mycket att lära av varandra och jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda.” säger Sebastian, driftansvarig Urbancorner. 

Kampanj just nu 

CAKE Makka kan du just nu delbetala helt räntefritt över 36 månader för endast 1203 kr/mån via vår finansieringspartner. Ingen kontantinsats krävs Makka både som moped klass 1 (Max 45km/h) och moped klass 2 (Max 25km/h). Båda modellerna får köras med AM/B körkort och du kan välja mellan två olika storlekar på batterier som ger 5 respektive 10 mils räckvidd. 

För mer information klicka här

Rabattkod:  skriv in Urbancorner i kassan för fri frakt och andra förmåner. Vi reserverar oss för ev. prisändringar och likande justeringar.